DIN PEUGEOT VERKSTAD

Är du på jakt efter en erfaren och pålitlig Peugeotverkstad i Växjö har du hittat helt rätt. Vi är experter på Peugeot och hjälper dig med all typ av service eller reparation. Behöver du reservdelar har vi självklart rätt lager till din Peugeot bil. Vi är en auktoriserad Peugeot bilverkstad vilket innebär att våra mekaniker är utbildade för att arbeta med Peugeot-motorn och övriga komponenter i bilarna.

Boka tid

Offert på serviceavtal

Önskas hyrbil (200kr)

10 + 3 =

Kontakt

Verkstadsgatan 11, Växjö

0470-45120

verkstad@motorsport-bs.se

}

Öppettider verkstad

Måndag – Fredag 07-17
Lunchstängt 12-13

Peugeot service och verkstad i Växjö

 I vår verkstad har vi alla specialverktyg som krävs för att utföra service, reparation eller felsökning på Peugeot. Det gäller även mjukvara som vi alltid har till hands för att uppdatera din bil med. För att hitta eventuella fel på din bil kan vi även göra så kallade felsökningar i vår bilverkstad.

Varför ska du boka din service eller reparation i en Peugeotverkstad?

Det är alltid till din fördel att använda en auktoriserade Peugeotverkstad när det är dags för service eller reparation. Vi ser till att noggrant gå igenom din bil utifrån tillverkarens rekommendationer och vi arbetar med de serviceråd vi får direkt från fabriken.

Vad ska du tänka på när du bokar service för Peugeot?

Inför en service behöver vi ditt registreringsnummer samt bilens aktuella miltal. Kom även ihåg att ta med serviceboken när du lämnar in bilen i vår bilverkstad. Den fyller vi sedan med stämpel som visar att service är utfört av auktoriserade Peugeotmekaniker.

Har du en äldre Peugeot än 3 år?

För dig som äger en äldre Peugeot bil är nybilsgarantin inte längre aktuell. I vår Peugeotverkstad kan du dock få din bil reparerad med reservdelar som är framtagna till en lägre kostnad. Vill du veta mer om Peugeot förmånliga koncept ”Eurorepar”? Hör av dig till oss så berättar vi mer om Peugeot reparationer på äldre bilar.

 

Din kompletta bilverkstad i Växjö

Vad mer kan vi hjälpa dig med?

Skadeverkstad

När du råkat ut för en plåt eller lackskada är det vår skadeverkstad du vänder dig till. Vi hjälper dig med en skadebesiktning och reparerar sen din bil på bästa sätt.

Bilglas

Vi har lång erfarenhet av rutbyten och stenskottslagning, vi samarbetar med de allra flesta försäkringsbolagen. Hos oss får du hjälp från början till slut.

Däck

Behöver du nya sommardäck eller vinterdäck, kanske behöver du bara hjälp med omläggning, då har du kommit rätt! Vi erbjuder också förvaring för dina däck!

Mekonomen

Nu är vi även Mekonomen bilverkstad. Det ger oss möjligheten att reparera och serva även andra märken. Vi gör ditt billiv enklare, varmt välkommen!