BILVERKSTAD I VÄXJÖ

Välkomna till er lokala bilverkstad i Växjö

Vi är en komplett bilverkstad som tar emot alla bilmärken och erbjuder service av allra högsta kvalitet till rätt pris. Vi utför service, reparation och avancerad felsökning.
Vi åtar oss även uppdrag inom AC-service och reparation av klimatsystem, framvagns- och fyrhjulsinställningar, lagning av stenskott och byte av trasiga bilrutor samt skadereparationer.

TIDSBOKNING

Offert på serviceavtal

Önskas hyrbil (200kr)

3 + 6 =

Kontakt

Verkstadsgatan 11, Växjö

0470-45120

verkstad@motorsport-bs.se

}

Öppettider verkstad

Måndag – Fredag 07-17
Lunchstängt 12-13

Information till dig som ska serva din bil

Varför ska du boka din service eller reparation i vår bilverkstad?

Vi är en auktoriserad bilverkstad i Växjö för Citroën och Subaru. Att vara auktoriserad innebär att vi är specialister. Vi är alltså utbildade specifikt på motorn som sitter i dessa bilar, vindrutan som är monterad, karossens konstruktion och övriga komponenter såsom stötdämpare, chassi med mera. Vi innehar de specialverktyg som utformats för dessa bilar och vi ser till att rätt mjukvara finns inmatad samt tillhandahåller de senaste serviceråden. Detta får vi direkt av fabriken, de som byggt dessa bilar.

Vad är en bilservice?

En bilservice är ett underhåll som gör att bilen fungerar som den ska. Vad som ska gås igenom varierar beroende på bilmodell, bilens ålder och hur många mil bilen gått. Genom att utföra bilservice enligt tillverkarens rekommendation minskar du risken för dyra reparationer, dessutom är det viktigt för säkerheten.

Midland Garanti på väg

Alla nya bilar (upp till fyra år/10 000 mil) som servar med Midland motorolja får
också vägassistans och Sveriges längsta motorgaranti – premie- och självriskfritt. Alla bilmärken är välkomna till vår Växjö bilverkstad. Gäller till dess att bilen är 10 år gammal eller har gått 50 000 mil.

Vad ska du tänka på när du bokar service?

Vi behöver registreringsnumret på din bil och vi behöver även veta hur långt din bil har gått för att kunna ta reda på vilken service vi ska utföra på din bil. När du sedan lämnar in bilen till vår bilverkstad är det viktigt att du tar med din servicebok. Vi fyller noggrant i den med stämpel och vad det är för service vi utfört. Glöm inte heller att meddela oss ifall du önskar hyrbil så att du under tiden kan åka till jobbet eller utföra ärenden, annars är du välkommen att slå dig ned hos oss under tiden så bjuder vi på en kopp kaffe.

Vilka tjänster utför vår Växjö bilverkstad?

  • AC-reparationer
  • Däckhotell
  • Hjulinställning
  • Rekonditionering
  • Bilglas byte/reparation
  • Biltvätt
  • Plåtverkstad

 

Om du har en Citroën äldre än 3 år, delar från Eurorepar

Om du har en Citroën som är äldre än 3 år och inte längre omfattas av nybilsgarantin, då har vi möjlighet att reparera din bil med delar från Eurorepar. Det är delar som Citroën tagit fram men till en lägre kostnad, det gör att priser på din reparation kan bli billigare. Fråga oss om Eurorepar om du vill veta mer.

Skadeverkstad

När du råkat ut för en plåt eller lackskada är det vår skadeverkstad du vänder dig till. Vi hjälper dig med en skadebesiktning och reparerar sen din bil på bästa sätt.

Bilglas

Vi har lång erfarenhet av rutbyten och stenskottslagning, vi samarbetar med de allra flesta försäkringsbolagen. Hos oss får du hjälp från början till slut.

Däck

Behöver du nya sommardäck eller vinterdäck, kanske behöver du bara hjälp med omläggning, då har du kommit rätt! Vi erbjuder också förvaring för dina däck!

Mekonomen

Nu är vi även Mekonomen bilverkstad. Det ger oss möjligheten att reparera och serva även andra märken. Vi gör ditt billiv enklare, varmt välkommen!