Mekonomen Växjö Samarkand

 

Välkommen till Mekonomen i Växjö, vi välkomnar alla märken!

Här på Mekonomen Väjxö Samarkand servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT. Vi arbetar alltid med hög kvalité och service för att du som kund ska känna att din bil är i trygga händer. Har du frågor eller funderingar angående din bil är du välkommen att svänga förbi så besvarar vi gärna dessa över en kopp kaffe. Varmt välkommen till Mekonomen Växjö Samarkand!

Boka tid

Offert på serviceavtal

Önskas hyrbil (200kr)

15 + 4 =

Kontakt

Verkstadsgatan 11, Växjö

0470-45120

verkstad@motorsport-bs.se

}

Öppettider verkstad

Måndag – Fredag 07-17
Lunchstängt 12-13

Gäller nybilsgarantin hos er Mekonomverkstad i Växjö?

Ja. I mekonomverkstaden i Växjö servas och repareras bilar av alla märken, nya som gamla. Eftersom Mekonomen alltid använder originalreservdelar och följer biltillverkarens servicerekommendationer, gäller din nybilsgaranti. Din servicebok stämplas med Mekonomen Bilverkstad vilket ger dig trygghet och ett varaktigt värde på din bil. Dessutom får du hela 3 års garanti på reservdelarna.

Får jag en stämpel i serviceboken hos Mekonomen Växjö?

Självklart, se bara till att den ligger tillgänglig i bilen när du lämnar in den.

Vad är skillnaden på service och reparation?

Service innebär att man underhåller och säkerställer bilens funktion. Reparation däremot innebär helt enkelt att man åtgärdar något som inte fungerar.