Glasreparation

Laga eller byt rutan hos en expert

Rutan är en del av säkerheten på din bil som ger stöd åt exempelvis airbags när de löser ut. Våra glasexperter kan din bil i minsta detalj och ser till att allt fungerar som det ska. Om du nyttjar din försäkring betalar du dessutom bara självrisken, och den är ju densamma oavsett vem som lagar eller byter rutan.

Boka tid

Stenskott

Det är vanligt att man väntar för länge med att laga ett stenskott. I rutan uppstår spänningar vid uppvärmning och nedkylning som gör att det blir sprickbildning runt stenskottet. Det är därför viktigt att reparera ett stenskott så snart som möjligt. Ditt försäkringsbolag tar kostnaden för lagningen mot att du betalar en självrisk som varierar lite beroende på vilket försäkringsbolag du har. Varmt välkommen till oss så hjälper vi dig!

Rutbyte

Ibland är stenskottet för stort för att laga, sitter i synfältet eller har det hunnit bli sprickor runt stenskottet som gör att det inte går att laga. Då byter vi helt enkelt ut din ruta till en ny. Idag finns det kameror i bilarna som ska kalibreras när man bytt ruta men vi har den senaste tekniken för att kunna hjälpa dig med detta. Vi hjälper dig också med en skadeanmälan till ditt försäkringsbolag så betalar du bara en självrisk.

Boka tid