JOBBA HOS OSS

Bilförsäljare sökes

Är du målinriktad och brinner för att göra affärer? Har du dessutom erfarenhet och förståelse för hur man bygger långsiktiga kundrelationer, då kanske det är du som blir en del av vårt fantastiska team!

Om Rollen
Som bilförsäljare hos oss på Motorsport jobbar du hela tiden för att överträffa kundens förväntningar. Du jobbar självständigt efter de försäljningsprocesser vi har – från första kontakten med kund till leverans. Dina kunder är både privatpersoner och företag som du bearbetar i bilhallen, per telefon och ute på fält. Du säljer nya samt begagnade bilar.

Din profil
För att passa i rollen behöver du vara utåtriktad och din tävlingsinstinkt triggas av att jobba efter mål men du besitter också en ödmjukhet. Du har lätt för samarbete och värdesätter långa jobb- samt kundrelationer. För att du ska lyckas som bilförsäljare i tuff konkurrens krävs hårt och proaktivt arbete där din arbetsgivare mer än gärna lyssnar till dina idéer om hur vi ska sälja ännu fler bilar tillsammans!

Övriga kriterier:
*B-körkort
*Flytande tal och skrift i svenska och engelska

Vi erbjuder
Vi erbjuder en spännande roll i ett stabilt familjeägt företag som nu fyller 70 år. Vi har nyligen gjort vårt andra generationsskifte och har en stor hunger att utveckla och driva vår verksamhet framåt, vi ser många nya affärsmöjligheter.
Målet är att ha Växjös mest nöjda bilägare!

Välkommen med din ansökan

Sista ansökningsdag är 15 maj. Rekryteringen sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning.

Kontakt
Jonas Svensson
070-34 18 143
jobbansokan@motorsport-bs.se