SERVICERÅDGIVARE SÖKES

Servicerådgivare sökes

Nu har du chansen att bli en del i ett sammansvetsat team som brinner för att skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Ett familjeföretag med över 65 år i branschen, vi ser fram emot din ansökan.

­­

Om Rollen
Som servicerådgivare är du företagets ansikte utåt och spindeln i nätet. Uppdraget innebär att upprätta offerter, boka kunder, ta emot samt lämna ut bilar, bedöma garantianspråk och vägleda kunderna i tekniska frågor. Rollen innefattar därmed att ge stöd och vägledning genom hela processen för verkstadens kunder och samtidigt säkerställa en effektiv hantering av kundärenden internt. En viktig del i arbetet är att alltid ge kunden ett professionellt bemötande samt säkerställa att önskemål uppfylls.

Din profil
För att passa i rollen som servicerådgivare är du serviceinriktad och social. Många situationer som uppstår i arbetet kräver att du är flexibel och en problemlösare. Därmed skall du även vara en person som gillar att ha många bollar i luften och arbeta i högt tempo. Som vår nya kollega ser vi att du har god samarbets,- och kommunikationsförmåga, samt att du arbetar på ett strukturerat sätt. Du är effektiv i ditt arbete och kan ta egna initiativ. Du besitter arbetserfarenhet från motorbranschen där fordonsteknisk kompetens är ett krav. Tidigare erfarenheter som tekniker, försäljare, servicerådgivare eller kundmottagare är meriterande.

Övriga kriterier
*B-körkort
*Flytande tal och skrift i svenska och engelska

Vi erbjuder
En viktig roll i ett över 65 år gammalt och stabilt företag som expanderar och där utveckling ständigt pågår. Med rätt inställning och engagemang finns möjlighet, utöver vanliga förmåner, till bonus efter resultat.

Välkommen med din ansökan

Sista ansökningsdag är 30 september. Rekryteringen sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning.

Kontakt
Jonas Svensson
070- 34 18 143
jobbansokan@motorsport-bs.se