Bilverkstad Växjö 2

 

Din personliga bilverkstad!

Välkomna till er lokala bilverkstad i Växjö

Vi är en komplett verkstad som tar emot alla bilmärken och erbjuder service av allra högsta kvalitet till rätt pris. Vi utför service, reparation och avancerad felsökning.
Vi åtar oss även uppdrag inom AC-service och reparation av klimatsystem, framvagns- och fyrhjulsinställningar, lagning av stenskott och byte av trasiga bilrutor samt skadereparationer.

Boka service

Skadeverkstad

Kontakta oss

Mekonomen

Boka Service


bilverkstad i växjö

Boka din bilreparation eller service i vår verkstad, vi tar hand om din bil på bästa sätt.

Vi är en auktoriserad bilverkstad för Citroën och Subaru. Det betyder att våra tekniker och mekaniker kontinuerligt utbildar sig för att vara expert på just dessa bilar, en garanti på att din bil får precis den service bilen kräver. Om du tar hand om ditt fordon och gör regelbunden service kommer du ha ett högre andrahandsvärde på din bil och du ökar också livslängden.

Midland Garanti på väg

Alla nya bilar (upp till fyra år/10 000 mil) som servar med Midland motorolja får
också vägassistans och Sveriges längsta motorgaranti – premie- och självriskfritt. Alla bilmärken är välkomna. Gäller till dess att bilen är 10 år gammal eller har gått 50 000 mil.

Vad är en bilservice?

En bilservice är ett underhåll som gör att bilen fungerar som den ska. Vad som ska gås igenom varierar beroende på bilmodell, bilens ålder och hur många mil bilen gått. Genom att utföra bilservice enligt tillverkarens rekommendation minskar du risken för dyra reparationer, dessutom är det viktigt för säkerheten.

Vad ska du tänka på när du bokar service?

Vi behöver registreringsnumret på din bil och vi behöver även veta hur långt din bil har gått för att kunna ta reda på vilken service vi ska utföra på din bil. När du sedan lämnar in bilen till oss är det viktigt att du tar med din servicebok. Vi fyller noggrant i den med stämpel och vad det är för service vi utfört. Glöm inte heller att meddela oss ifall du önskar hyrbil så att du under tiden kan åka till jobbet eller utföra ärenden, annars är du välkommen att slå dig ned hos oss under tiden så bjuder vi på en kopp kaffe.

Vi utför och erbjuder – AC-Certifiering – Däckhotell – Hjulinställning – Rekonditionering – Bilglas byte/reparation – Fleetverkstad – Biltvätt – Plåtverkstad –

Lämna ett meddelande