Subaru Växjö

Välkommen till din återförsäljare för Subaru i Växjö.

Vi har ca 70 år i branschen och borgar för ett gediget kunnande. Som Subaruägare har du 3 Års Fri Service och alltid konstant 4WD. Köp din Subaru hos oss och bli en av Sveriges mest nöjda bilägare!

FORESTER

OUTBACK

Subaru – Världens säkraste bil

Resultaten från oberoende institut visar tydligt att vi är på rätt väg. Eye-sight som är Subarus säkerhetssystem har proaktivt bromssystem, adaptiv farthållare, linjevarnare, proaktiv gasspjällsreglering, varnings- och meddelandefunktioner. Subaru är föregångare inom området förebyggande säkerhet och har som slutligt mål att eliminera bilolyckor.

3 Års Fri Service

När du köper en ny Subaru kommer du också ha förmånen att åtnjuta den fria servicen som ingår i upp till 45.000km eller 3 år. Fri service är precis som det låter, inga konstigheter, kostnadsfria reservdelar som ingår i servicen och tiden som vi använder för att gå igenom din bil.

Subaru 4WD

Kontroll leder till ökat självförtroende, och stabiliteten i en Subaru skapar en rörlighet som imponerar. Alla Subarus bilar stärker din självsäkerhet bakom ratten genom den symmetriska fyrhjulsdriften i kombination med den unikt balanserade boxermotorn. Fyrhjulsdriftens säkra väggrepp ger den extra marginal du kan behöva för att undvika en kollision.

Garanti

Subaru har 3 års nybilsgaranti, 3 års vagnskadegaranti och 12 års rostskyddsgaranti.
Fri service i 3 år.

Vill du se aktuella kampanjer?