Subaru Växjö

Välkommen till din återförsäljare för Subaru i Växjö.

Vi har ca 70 år i branschen och borgar för ett gediget kunnande. Som Subaruägare har du 3 Års Fri Service och alltid konstant 4WD. Köp din Subaru hos oss och bli en av Sveriges mest nöjda bilägare!

FORESTER
FRÅN 374.900 KR

OUTBACK
FRÅN 344.900 KR

XV
FRÅN 339.900 KR

Subaru – Världens säkraste bil

Resultaten från oberoende institut visar tydligt att vi är på rätt väg. Eye-sight som är Subarus säkerhetssystem har proaktivt bromssystem, adaptiv farthållare, linjevarnare, proaktiv gasspjällsreglering, varnings- och meddelandefunktioner. Subaru är föregångare inom området förebyggande säkerhet och har som slutligt mål att eliminera bilolyckor.

3 Års Fri Service

När du köper en ny Subaru kommer du också ha förmånen att åtnjuta den fria servicen som ingår i upp till 45.000km eller 3 år. Fri service är precis som det låter, inga konstigheter, kostnadsfria reservdelar som ingår i servicen och tiden som vi använder för att gå igenom din bil.

Subaru 4WD

Kontroll leder till ökat självförtroende, och stabiliteten i en Subaru skapar en rörlighet som imponerar. Alla Subarus bilar stärker din självsäkerhet bakom ratten genom den symmetriska fyrhjulsdriften i kombination med den unikt balanserade boxermotorn. Fyrhjulsdriftens säkra väggrepp ger den extra marginal du kan behöva för att undvika en kollision.

Garanti

Subaru har 3 års nybilsgaranti, 3 års vagnskadegaranti och 12 års rostskyddsgaranti.
Fri service i 3 år.