SÄLJ DIN BIL

TRYGGT ÄRLIGT SMIDIGT

  • UPPHÄMTNING I SVERIGE
  • VI LÖSER DITT LÅN
  • BETALT INNAN ÄGARBYTE

Fyll i uppgifterna så återkommer vi inom 3h (under öppettider).

Vi vill köpa din bil

Vi på Motorsport erbjuder dig att snabbt och enkelt få ett uppskattat värde på din bil.  Fyll bara i dina uppgifter ovan så kontaktar vi dig med ett bud på din bil. Vi köper alla typer av bilar, både personbilar och transportbilar oavsett märke.

 

Hur en värdering går till

När en värdering görs tar vi hänsyn till hur många mil bilen gått, har den viss extrautrustning såsom kanske värmare eller dragkrok? Självklart tittar vi på skicket och bedömer olika skador, repor eller annat som påverkar skicket. Slutligen går vi över hur liknande bilar säljs samt fordonshistoriken, hur service och besiktning är utförda. 

 

Varför du ska sälja bilen till oss

Att sälja bilen privat är ofta en tidsödande och krävande process. När du istället säljer eller byter in din bil hos oss sköter vi all administration, du får en fri värdering av din bil och självklart pengarna insatta på ditt konto snabbt och smidigt enligt överenskommelse.
Vi besitter lång erfarenhet och kommer därför kunna ge dig en korrekt värdering av din bil.

 

Vill du byta till en ny bil?

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa kunder hitta en bil som passar efter behov, smak och inte minst plånbok. Som nybilsmärken säljer vi Subaru och Citroën men har också ett stort antal begagnade fordon i lager. Kontakta oss så hjälper vi dig!

 

VÅRA NYBILSMÄRKEN

CITROËN

SUBARU