BILVÅRD

Vi ser till att din bil återfår nybilskänslan!

BokaSe tjänster

Helrekond

Utvändigt
När du kör din bil utsätts den ständigt för nya påfrestningar. På sommaren får man mycket flugor på lacken och det blåser runt smuts och sand som gör att lacken slits och tar skada. På vintern är det istället vägsaltet som ställer till det. För att förebygga och återfå nybilskänslan gör man därför en rekonditionering.

Först handtvättas bilen med bland annat avfettning för att ta bort asfalt, olja och annat smuts. Efter det poleras bilen med maskin så att man får lacken ren på djupet och tar bort de smårepor som ev finns. När det är klart lägger man på ett lackskydd som gör att all smuts som tidigare behövde poleras bort, inte fäster lika enkelt på lacken. Bilen blir mycket enkel att hålla ren i fortsättningen. Förutom att behandla lacken putsas fönster, gummilister och däcksidor behandlas.

Invändigt
Bilen dammsugs i kupé och bagagerum, golvmattorna plockas ur och tvättas. Instrumentpanelen rengörs och rutorna putsas. All annan plast, vinyl och läder rengörs med medel avsedda för varje enskilt material. Har du råkat få fläckar i sätena går det boka till en klädseltvätt. Vi kan även ta hand om din bil ifall du råkat få odörer i bilen av ex husdjur eller annat.

Vi ser till att du får en fräsch och ren bil igen!

Priser

Här är dom tre vanligast tjänsterna vi utför inom bilrekond.

Övriga tjänster

Rutbehandling

500 KR
Impregnering läggs på vindrutan som ger maximal vattenavvisande effekt samt sparar på dina torkarblad!

Handtvätt av bil

400 KR
Utvändig tvätt med avfettning, schamponering och torkning inkl fälgar och hjulhus.

Motortvätt

500 KR
Tvätt av motorutrymme, rengöring och avtorkning

Tvätt med flytande lackskydd

995 KR
Utvändig tvätt med avfettning, schamponering och torkning inkl fälgar och hjulhus. Rengöring av asfaltsfläckar och applicering av flytande lackskydd.

Klädseltvätt

Prisförfrågan
Djuprengöring och behandling av din sätesklädsel.

Strålkastarrenovering

1295 KR
Plasten på strålkastarna tenderar efter några år att bli bleka och matta. Vi slipar och polerar upp strålkastarna så den blir helt klar igen.

TIDSBOKNING

Välj vilken tjänst du vill ha utförd och önska ett datum så återkommer vi med bekräftelse snarast möjligt.

Tillval

0470-45120

Kontakta oss för mer information.

10 + 14 =