NYA OUTBACK

XFuel med 1262:- årsskatt

 

MER SÄKERHET

TRAFIKSKYLTSAVLÄSNING

Nya Outback läser av hastighetsskyltar och kan koppla informationen till farthållaren. 

ADAPTIVT HELLJUS

Ökad säkerhet tack vare adaptivt helljus som inte bländar mötande trafik, och kurvljus som följer rattrörelserna på slingriga vägar.

ANSIKTSIGENKÄNNING

En infraröd kameran med mjukvara för ansiktsigenkänning läser hela tiden av dina ögonrörelser och kan varna med ljud och ljus om du brister i uppmärksamhet eller håller på att somna.

MILJÖALTERNATIVET XFuel

Till nya Outback erbjuds XFuel-paket som tillval. Det innebär att du kan tanka och köra på biobränslet etanol.

Bilar med XFuel-paketet kan köras på både E85 och bensin. Motorn klarar av valfri blandning mellan bensin och E85 och anpassar sig till den blandning som för tillfället finns i bränsletanken utan att föraren behöver göra något särskilt.

Etanol tillverkas idag till största delen av förnyelsebara produkter från livsmedelsindustrin som annars skulle slängas eller brännas upp. Vägtrafikskatten för nya Outback med E85-paket blir 1.262 kr per år.

MER FUNKTION

INBYGGT TAKRÄCKE

Nya takrails med inbyggt takräcke. Fälls enkelt fram med ett handgrepp. Alltid med. Redo och funktionellt.

AUTOMATISK ÖPPNING

Med hjälp av en sensor öppnar du enkelt bakluckan med en armrörelse.

11,6-TUMS SKÄRM

Outback har alltid haft ett bra informationssystem. Men med en stående pekskärm på 11,6 tum har det nu blivit ännu bättre. Via den styr man de flesta av bilens funktioner och självklart är det kompatibelt med såväl Apple CarPlay som Android Auto.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

Vill du boka provkörning eller önskar mer information, lämna dina kontaktuppgifter i formuläret eller ring oss direkt.

 

0470-45120

Önskemål att bli kontaktad om nya Subaru Outback

1 + 2 =

VERSIONER

ADVENTURE

Pris från

374.900:-

LIMITED

Pris från

404.900:-

TOURING

Pris från

429.900:-

FIELD

Pris från

399.900:-

XFuel-paket 10.000:- monterat och klart. Årsskatten blir endast 1.262:-.

LÄS MER

Subaru – Världens säkraste bil

Resultaten från oberoende institut visar tydligt att vi är på rätt väg. Eye-sight som är Subarus säkerhetssystem har proaktivt bromssystem, adaptiv farthållare, linjevarnare, proaktiv gasspjällsreglering, varnings- och meddelandefunktioner. Subaru är föregångare inom området förebyggande säkerhet och har som slutligt mål att eliminera bilolyckor.

3 Års Fri Service

När du köper en ny Subaru kommer du också ha förmånen att åtnjuta den fria servicen som ingår i upp till 45.000km eller 3 år. Fri service är precis som det låter, inga konstigheter, kostnadsfria reservdelar som ingår i servicen och tiden som vi använder för att gå igenom din bil.

Subaru 4WD

Kontroll leder till ökat självförtroende, och stabiliteten i en Subaru skapar en rörlighet som imponerar. Alla Subarus bilar stärker din självsäkerhet bakom ratten genom den symmetriska fyrhjulsdriften i kombination med den unikt balanserade boxermotorn. Fyrhjulsdriftens säkra väggrepp ger den extra marginal du kan behöva för att undvika en kollision.

Garanti

Subaru har 3 års nybilsgaranti, 3 års vagnskadegaranti och 12 års rostskyddsgaranti.
Fri service i 3 år.