JOBBA HOS OSS

Bilförsäljare sökes

Är du målinriktad och brinner för att göra affärer? Har du dessutom erfarenhet och förståelse för hur man bygger långsiktiga kundrelationer, då kanske det är du som blir en del av vårt fantastiska team!

Om tjänsten

Som bilförsäljare hos oss har du många möjligheter att lyckas med din försäljning. Dina kunder är privatpersoner och företag runtom i Sverige men du har också möjlighet att sälja på export. Leads får du genom annonsering, proaktiv bearbetning och befintlig kundstock. Du delar ansvaret med dina kollegor för att fotografera och annonsera fordon samt i övrigt se till att bilhallen håller sig representativ för våra kunder. På Motorsport är kunden alltid i fokus och vi vill därmed vara tillgängliga, tjänsten innebär en del helgjobb men också jourtid.

Din profil

Du är driven, resultatorienterad och har stort engagemang för att hitta nya affärsmöjligheter. Du jobbar strukturerat och besitter gott ordningssinne. Din attityd är avgörande och du, precis som vi, vill framåt och kan hantera tuffa försäljningsmål samtidigt som du förstår vikten av gott samarbete och är ödmjuk inför dina kollegor.

Vad vi erbjuder

-Attraktivt provisionsbaserat löneupplägg.

-En positiv och utvecklande arbetsmiljö.

-Ett expansivt företag där lagret av bilar växer för att generera fler leads och affärer.

-Möjlighet att påverka verksamheten då du jobbar i ett tajt team där även ägarna ingår.

Om företaget

Motorsport Bröderna Svensson AB har mer än 70 år i branschen och drivs nu av tredje generationen, Jonas och Peter Svensson. Vi köper och säljer fordon men erbjuder också eftermarknadstjänster såsom verkstad, skadeverkstad och reservdelsförsäljning. Som företag är vi framåtlutade och jobbar aktivt för expansion, just nu är vi ett av regionens snabbast växande företag på begagnatmarknaden. Vi saluför också nybilsmärkena Citroën och Subaru samt fyrhjulingar från CF Moto. Våra värdeord är TRYGGT ÄRLIGT SMIDIGT.

Välkommen med din ansökan

Sista ansökningsdag är 20 augusti. Rekryteringen sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning.

 

Kontakt

Jonas Svensson

070-34 18 143

jobbansokan@motorsport-bs.se