JOBBA HOS OSS

Fordonstekniker sökes
Drivs du av att överträffa kundens förväntningar och har tidigare jobbat som tekniker eller genomgått fordonsteknisk utbildning, då är du kanske vår nästa kollega.

Om Rollen
Du behöver ha hög flexibilitet och initiativförmåga och har samtidigt lätt för att ta instruktioner då din verkstadschef planerar det dagliga arbetet. Främst är det service och mekaniska reparationer du utför men också felsökning och tillbehörsmontering ingår. Tillsammans med övriga tekniker strävar du hela tiden efter att överträffa kundens förväntningar och därmed bidra till att vi når målet Växjös mest nöjda bilägare.
Vi är auktoriserade för Subaru och Citroën men är även allbilsverkstad så du kommer jobba med många olika bilmärken.
Med rätt inställning och engagemang finns möjlighet, utöver vanliga förmåner, till bonus efter resultat.

Din profil
Som person är du självgående och arbetar strukturerat, effektivt och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Du gillar att samarbeta och delar gärna med dig av dina kunskaper precis som du är lyhörd för andras erfarenheter. Fordonsteknisk kompetens är ett krav.

 Övriga kriterier:
*B-körkort
*Flytande tal och skrift i svenska och engelska

Vi erbjuder
Vi erbjuder en spännande roll i ett stabilt familjeägt företag som nu fyller 70 år. Vi har nyligen gjort vårt andra generationsskifte och har en stor hunger att utveckla och driva vår verksamhet framåt, vi ser många nya affärsmöjligheter.
Vi är ett starkt och sammansvetsat team som gärna umgås även utanför arbetstid. Vi är övertygade om att det hjälper oss nå målet att ha Växjös mest nöjda bilägare!

Välkommen med din ansökan

Sista ansökningsdag är 31 januari. Rekryteringen sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning.

Kontakt
Verkstadschef
Henrik Thuné
Henrik.thune@motorsport-bs.se
Direktnr: 0470-515260