JOBBA HOS OSS

Servicerådgivare med erfarenhet sökes till familjärt bolag i Växjö

En viktig roll i ett över 70 år gammalt och stabilt familjeföretag som precis gjort sitt andra generationsskifte. Med rätt inställning och engagemang finns möjlighet, utöver vanliga förmåner, till bonus efter resultat. Vi strävar efter att ha Växjös nöjdaste kunder.

Vill du arbeta i en spännande roll präglat av stort eget ansvar i ett bolag med låg personalomsättning, är detta rollen för dig.
Vi söker dig som brinner för att ge service och hitta de bästa lösningarna till våra kunder. Du har ett strukturerat arbetssätt och ett krav för tjänsten är att du har väldigt god system- och datavana. Tekniskt intresse är meriterande, gärna från fordonsbranschen. Du är en positiv person som bidrar med arbetsglädje till gruppen och har lätt för att kommunicera. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang då vi räknar med att du ska stanna hos oss länge.

I denna tjänst kommer du ha en viktig roll som integrationen mellan vår verkstad och våra kunder, i rollen ingår att ta hand om våra kunders problem på bästa sätt samtidigt som du bidrar till ett effektivt flöde på vår verkstad. Du kommer ingå i vårt serviceteam på 14 personer. Ytterligare krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal skrift, samt kan hantera engelskspråkiga kunder. Våra affärssystem är Winassist och CABAS.

Övriga krav:
B-körkort
Minst 2 års yrkeserfarenhet från en serviceroll med daglig kundkontakt

Skriv en kort text om varför du söker tjänsten och bifoga CV till: jobbansokan@motorsport-bs.se
Det finns även möjlighet ringa oss om tjänsten på 0470-45120. Sista ansökningsdag är 2023-12-15 och önskat tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare.

Vi ser fram mot just din ansökan!