Om Motorsport AB

Vi har 65 år i branschen

Det har vi klarat genom att alltid sätta kunden i första rum och på så sätt bygga långsiktiga relationer!

Vi på Motorsport är stolta över vår mångåriga erfarenhet av försäljning av bilar. Med hela 65 år i branschen borgar vi för ett gediget kunnande, lång erfarenhet av kunders önskemål och en hög kvalitet i våra tjänster kring och efter bilköpet. Vi är återförsäljare för Citroën, ett av Sveriges mest framgångsrika bilmärke under 2000-talet. Fr.o.m 2004 är vi också representant för Subaru. Subaru vinner år efter år Sveriges mest nöjda bilägare. Med ett brett sortiment av personbilar och lastvagnar kan vi erbjuda en bil för varje smakriktning.

Vi hjälper dig att hitta en bil som passar din körstil, din smak, dina behov och inte minst din plånbok. Här på vår hemsida hittar du ett urval ur vårt sortiment - givetvis har vi mycket mer att bjuda på. Kontakta oss gärna eller titta in till oss på Verkstadsgatan 11 i Växjö.

Vi är ett komplett bilhandelsföretag - vilket innebär att när du köper en bil hos oss får du full service runt din bil, även efter att köpet är genomfört.

Vad säger kunderna om oss?


Micke Ljunggren

De säger att lycka inte går att köpa för pengar, men de har inte köpt Subaru!
När man dessutom alltid känner sig välkommen till den bästa bilhandlaren i Växjö och får den bästa servicen, då känns det väldigt tryggt och tacksamt!

Micke Ljunggren

Fredrik Berg

Jag har nu kört 16.000 mil med min Subaru Forester. Hur nöjd som helst och fyrhjulsdriften gör det till en fröjd att köra, även när det är vinter! Tack för strålande service Motorsport!

Fredrik Berg

Johan Karlsson

Motorsport har helt överträffat mina förväntningar på service. Det är riktigt trevligt att lämna bilen på service, dricka kaffe och snacka med den härliga personalen!

Johan Karlsson

Hans Andersson

Fantastiskt nöjd min Cactus och med Motorsport! Jag privatleasar min bil och det är precis så jag vill ha det, inget strul! BÄSTA HÄLSNINGAR!

Hans Karlsson

Om oss 3

Updated on 2018-11-22T08:40:00+01:00, by jonaslasvensson2.