OM CFMOTO

OM CFMOTO

CFMOTO tillverkar ATV, Side by sides och motorcyklar med kvalitet i världsklass som fullständigt överträffar dina förväntningar. Precis som du är vi entusiaster och hämtar inspiration världen över. Idag är CFMOTO världens snabbast växande ATV-märke och sedan länge störst i Europa!

Med oslagbar kvalité till konkurrenskraftiga priser erbjuder vi maskiner från 400–1000 cc. Hjärtat och själen i våra fordon är motorerna och vi på CFMOTO lägger stor vikt i den invecklade och känslomässiga kopplingen mellan maskin och förare. Därav designar, konstruerar och tillverkar CFMOTO motorerna internt.

CFMOTO bygger ATV och side by sides med kraft och smidighet redo att möta alla slags utmaningar oavsett terräng och väglag. Med en maskin från CFMOTO får du extrautrustning och premiumfunktioner som standard – paketerat och klart till ett bra pris!

 

UTVECKLING

CFMOTO utvecklar, tillverkar, marknadsför och levererar världens mest tillförlitliga fyrhjulingar och motorcyklar. CFMOTO grundades 1989 i Hangzhou och har sedan dess byggt upp ett väletablerat, globalt distributionsnätverk med internationella partners runt om i världen.

Under resans gång har CFMOTO hunnit utveckla över 98 olika fordonsmodeller, vilka är distribuerade till över 1900 återförsäljare världen över. CFMOTO tar därmed plats bland de ledande inom den globala motorsportsindustrin. Hög kvalité samt ett starkt fokus på innovation och utveckling har gjort CFMOTO till ett välkänt varumärke på den globala marknaden.

TEKNIK OCH KVALITÉ

CFMOTOs forsknings- och utvecklingsteam består av mer än 200 anställda. Drivkraften för innovation sträcker sig från fordon, motorer men också till våra tillbehör. Med resurser i form av avancerad forskning och utveckling arbetar CFMOTO framåt för att bli världens bästa tillverkare inom branschen.

Teknik och kvalitet är hjärtat och själen i vår verksamhet. Samtidigt som vi njuter och drivs av terrängkörning, driver vi också vårt kvalitetshanteringssystem. Den tid, ansträngning och kompetens som dagligen investeras i utvecklingen gör att vi kan erbjuda enastående och pålitliga maskiner med kvalité i världsklass!