RESERVDELSANSVARIG SÖKES

Reservdelsansvarig sökes

Är du en person med eget driv, bra organisationsförmåga och samtidigt trivs att arbeta tillsammans i team. Då har vi kanske jobbet för dig!

Om Rollen

Vi på Motorsport AB söker en ny medarbetare vars uppdrag innebär ett helhetsansvar över vår reservdelsavdelning. Dagligdags sköter du uppackning och inleverans av delar, däck och andra tillbehör. Arbetet innebär lyft av tunga artiklar. Du säkerställer att delar beställs och finns tillgängliga i rätt tid för verkstad, skadeverkstad och bilförsäljning. Uppdraget innefattar även administration kring fakturor kopplat till ditt ansvarsområde.

Vidare innebär rollen att du skall arbeta för att underlätta och effektivisera för dina kollegor i verkstaden genom att exempelvis förplocka de delar som används vid diverse reparationer. Du sköter lagret och ser till att saker och ting finns på rätt plats och att god ordning och reda upprätthålls. Arbetstiderna för rollen är vardagar mellan 7-16.

Din profil

För att passa i rollen som reservdelsansvarig är du strukturerad och har ett sinne för ordning och reda. Du tycker om att ta ansvar, du är driftig och ser till att saker och ting händer. Fordonsteknisk kompetens är till din fördel men ej ett krav.

Övriga kriterier
*B-körkort
*Flytande tal och skrift i svenska och engelska

Vi erbjuder

En viktig roll i ett 67 år gammalt och stabilt företag som expanderar och där utveckling ständigt pågår. Med rätt inställning och engagemang finns möjlighet, utöver vanliga förmåner, till bonus efter resultat.

Välkommen med din ansökan
Sista ansökningsdag är 31 mars. Rekryteringen sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning.

Kontakt
Jonas Svensson
0703418143
jobbansokan@motorsport-bs.se

jobba-hos-oss

Updated on 2019-02-22T09:28:41+02:00, by jonaslasvensson2.